NaslovnicaPonudbaNoviceDatotekeVideoKontakti
slovensko
O nas

KOPLAS d.o.o., Ljubljana


Kontakti
  Skupina KOPLAS

Skupino KOPLAS tvorijo:
- KOPLAS d.o.o. Ljubljana
- KOPLASPRO d.o.o. Nova Pazova
- Predstavništvo BIH


Zgodovina

Začetki skupine Koplas segajo v leto 1994, ko je bilo ustanovljeno podjetje KOPLAS d.o.o. Ljubljana. V vseh teh letih se je podjetje razširilo na tuja tržišča, predvsem na ozemlje nekdanje Jugoslavije. Sprva se je ta širitev kazala kot prisotnost na sejmih v Zagrebu, Beogradu, Zenici in Sarajevu, leta 1996 je sledilo odprtje zastopstva v BiH, nato pa leta 2001 še odprtje podjetja KOPLASPRO d.o.o. v Novi Pazovi v Srbiji. Poleg tega se podjetje že od leta 2006 redno udeležuje tudi sejmov v Skopju.

Poleg širitve na tuje trge smo vseskozi dopolnjevali tudi našo ponudbo. Od nekaj dobaviteljev, ki so z nami že od vsega začetka (na primer Euromac, Vimercati,…), se je ponudba do danes razširila že na 24 proizvajalcev strojev, orodja in opreme s celega sveta. Najnovejši pridobitvi sta podjetji Aim Inc. iz ZDA in Millutensil iz Italije.


Poslanstvo

Dolgoletne izkušnje in znanje pri gradnji preoblikovalnih strojev ter izkušnje pri prodaji, uporabi in servisu strojev nam omogočajo, da našim kupcem nudimo kvalitetno svetovanje pri nakupu strojev in opreme, podporo pri uvajanju strojev v proizvodnjo in servisiranje strojev v času garancijskega roka in po njem. Odlikuje hiter odzivni čas, visoko usposobljeni kadri, ter korektni odnosi do zaposlenih, kupcev in dobaviteljev.


Vizija

Leta 2020 bo skupina Koplas vodilno podjetje za svetovanje, prodajo in servisiranje strojev in opreme za preoblikovanje pločevine na vseh trgih nekdanje Jugoslavije.


Strateške usmeritve

- Izboljševanje kakovosti servisnih in prodajnih storitev,
- Nenehno iskanje novih ter inovativnih rešitev s področja
preoblikovanja pločevine,
- Povečanje prodaje.

Ključne vrednote: kakovostna ponudba, dolgoročno sodelovanje, korektni odnosi do dobaviteljev in kupcev, zanesljivost, visoka usposobljenost kadrov.


   
Copyright © Koplas d.o.o., Ljubljana